Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Інтернеті презентували новий Audi А3 в кузові седан

В преміум сегменті до раніше оновлених BMW 2 серії Gran Coupe та Mercedes CLA приєднався зовсім свіжий Audi A3 Saloon. Після А3 Sportback в Інгольштаді зосередились на седані, адже саме він дуже популярний не тільки у Європі, а і на ринках США та Китаю. Чотиридверний седан побудований на платформі Volkswagen Golf та багато в чому уніфікований з Sportback, тому крім багажного відсіку та класичної форми він майже нічим не вирізняється від хетчбека.

Використання платформи MEB Volkswagen Group дозволило впровадити в моделі A3 48-вольтову технологію м'якого гібридного приводу. До того ж кузов новинки було подовжено на 40 мм у довжину та на 20 мм у ширину. Колісна база залишилась без змін, але не зважаючи на це в середині відчуваєтья просторіше. Розмір багажника у седана складає 425 літрів проти 380 літрів в A3 Sportback. Різниця між седаном та хетчбеком відчувається лише з погляду на задню частину автомобілів, а якщо дивитися спереду то ми побачимо практично ідентичні машини.

Інтер҆ єр Audi A3 Saloon має відмінну ергономіку та спроектований відповідно до стандартів бренду. Сатеріали оздоблення трохи кращі ніж у соплатформених моделей концерну Volkswagen Group. Архітектура панелі приладів передбачає використання мультимедійного цифрового інтерфейсу з 12,3-дюймовим екраном. Посередині торпедо встановлено ще один монітор і це вже 10,1-дюймова сенсорна панель. Блок кліматичної установки залишився на хардових тумблерах, що дуже добре для повсягденного використання.

На старті продажів в Audi пропонують для седана дві бензинові версії та один дизельний варіант силових агрегатів. Бензинова модель 35 TFSI використовує 1,5-літровий чотирициліндровий мотор на 150 к.с. Таку саму потужність розвиває 2-літровий турбодизель, але при цьому він споживає в середньому на 2 літри меньше пального. Бензиновий двигун агрегатується з 6-ступеневою механікою або з 7-ступеневим роботом. Турбодизель має в своєму активі лише автоматичну коробку перемикання швидкостей. Також з҆ явиться 1-літровий 3-циіндровий бензиновий мотор на 110 к.с. і він стане базовим для седана. Згодом німці обіцяють випустити дефорсований дизель на 115 к.с., який вже матиме 6-ступеневу механічну коробку перемикання швидкостей. Також очікується поява модифікації RS 3, яка отримає 420-силний мотор об҆ ємом 2,5 літри.

Виробник обіцяє непогане оснащення седана навіть у базі встановлюватиметься клімат-контроль та легкосплавні диски. За доплату пропонують кожу Nappa, спортивні сидіння, адаптивний круїз-контроль, панорамний скляний дах, бездротову зарядку для смартфонів та систему об'ємного звуку Bang & Olufsen. За попередньою інформацією, ціни на новий Audi А3 в кузові седан стартуватимуть з позначки у 30 тисяч євро…

23.04.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Інтернеті презентували новий Audi А3 в кузові седан

Політика конфіденційності